Бившият културен министър имаше проблеми с наднорменото тегло. Неговият колега

...
Бившият културен министър имаше проблеми с наднорменото тегло. Неговият колега
Коментари Харесай

Не Е За Вярване! Ето Как Владо Пенев Успя Да Свали Цели 21 Килограма За Рекордно Време!

Бившият културен министър имаше проблеми с наднорменото тегло. Неговият сътрудник Руслан Мъйнов който поради здравето си се наложи да отслабне го посъветвал да се довери на диета наречена „ Зоната ”. И ето, че през днешния ден резултатите са забележими.

С хранителния режим единствено за два месеца приятеля на Марта Вачкова от 120 кг през днешния ден тежи 99. Той признава, че е пробвал какви ли не диети с недояждане и потене над уредите във фитнес салона. Но само със „ Зоната ” съумял да промени външния си тип.

В изявление по една от ефирните медии артистът признава, че не се лишава от нищо. Деня си стартира с кафе, комбинирано с мляко и мед. Но с цел да има баланс прибавя и малко ядки (бразилски орех или шам фастък). Според режима можеш да се храниш колкото пъти искаш дневно, само че е доста значимо да се пие вода – не по-малко от 30 г на кг тегло. Единственото изискване е вода да не се употребява по време на храна, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Персоналната му диета била направена от компания, която се занимава особено с самостоятелните потребности на своите клиенти. Диетата не се грижи единствено за отслабването, а контролира хормоналния баланс. Владо споделя, че от време на време си разрешава някои изкушения изключително през уикендите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР