Бившият кукувец Камен Воденичаров предизвика истинска светска сензация. Актьорът се

...
Бившият кукувец Камен Воденичаров предизвика истинска светска сензация. Актьорът се
Коментари Харесай

Камен Воденичаров изненада всички! Заведе жена на море

 Бившият кукувец Камен Воденичаров провокира същинска световна сензация. Актьорът се появи тайно на скътан плаж край къмпинг " Юг " със засукана мистериозна дама, видя папарак на " Уикенд ".

Мястото е закътано и е ситуирано сред Китен и Лозенец. 53-годишният артист се появи на плажа пред хотел " Морско конче " в компанията на знойна и талантлива брюнетка, издокарана в изрязан червен бански. Кацко и приятелката му изглеждаха като щастлива и влюбена двойка. Те опънаха хавлии на два от шезлонгите и под дебелата сянка на един от чадърите. 

Когато слънцето ги напече, артистът хвана за ръка непознатата дама и дружно влязоха във водата. След като се плицикаха двайсетина минути в морската вода, Камен и приятелката му излязоха от водата, още веднъж хванати за ръце, съвсем като младоженци. Двамата се излегнаха на пластмасовите кресла и изчакаха да изсъхнат от солената вода. Жегата обаче скоро ги принуди да се насочат към близкия бийч бар. Там Камен си поръча студено " Мохито ", а приятелката му – коктейл " Аперол пулверизатор ". Когато барманът им подаде сметката от 16 лева, Воденичаров попаде бележката на дамата, с цел да я заплати.

Плажуващите останаха озадачени от интимностите, които двамата си разменяха. Още повече, че до момента Камен Во не е афиширал връзка с нито една жена, в случай че не се брои мимолетната му спекулация в средата на 90-те с манекенката Елина Кишишева. В навечерието на 50-ия си празник преди 4 години, той направи разтърсващи признания за персоналния си живот. Актьорът призна, че най-съкровената му фантазия е да има дете и е подготвен да си осинови. Никога през живота си не бил предложил брак, а огромните му любови се броели на пръстите на едната му ръка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР