Бившият кукувец Камен Воденичаров предизвика истинска светска сензация. Актьорът се

...
Бившият кукувец Камен Воденичаров предизвика истинска светска сензация. Актьорът се
Коментари Харесай

Камен Во с гадже жена на море

Бившият кукувец Камен Воденичаров провокира същинска световна сензация. Актьорът се появи тайно на скътан плаж край къмпинг „ Юг ” със засукана мистериозна дама, видя папарак на „ Уикенд ”.

Мястото е закътано и е ситуирано сред Китен и Лозенец. 53-годишният артист се появи на плажа пред хотел „ Морско конче ” в компанията на знойна и талантлива брюнетка, издокарана в изрязан червен бански. Кацко и приятелката му изглеждаха като щастлива и влюбена двойка. Те опънаха хавлии на два от шезлонгите и под дебелата сянка на един от чадърите.

Когато слънцето ги напече, артистът хвана за ръка непознатата дама и дружно влязоха във водата. След като се плицикаха двайсетина минути в морската вода, Камен и приятелката му излязоха от водата, още веднъж хванати за ръце, съвсем като младоженци. Двамата се излегнаха на пластмасовите кресла и изчакаха да изсъхнат от солената вода. Жегата обаче скоро ги принуди да се насочат към близкия бийч бар. Там Камен си поръча студено „ Мохито ”, а приятелката му – коктейл „ Аперол пулверизатор ”. Когато барманът им подаде сметката от 16 лева, Воденичаров попаде бележката на дамата, с цел да я заплати.

Плажуващите останаха озадачени от интимностите, които двамата си разменяха. Още повече, че до момента Камен Во не е афиширал връзка с нито една жена, в случай че не се брои мимолетната му спекулация в средата на 90-те с манекенката Елина Кишишева. В навечерието на 50-ия си празник преди 4 години, той направи разтърсващи признания за персоналния си живот. Актьорът призна, че най-съкровената му фантазия е да има дете и е подготвен да си осинови. Никога през живота си не бил предложил брак, а огромните му любови се броели на пръстите на едната му ръка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР