Бившият крал на Испания Хуан Карлос е пътувал до Обединените

...
Бившият крал на Испания Хуан Карлос е пътувал до Обединените
Коментари Харесай

И испанският крал е избягал при Васил Божков?

Бившият крал на Испания Хуан Карлос е пътувал до Обединените арабски емирства (ОАЕ), откакто напусна родината си поради следствие за корупция. Снимка, оповестена от испанска медийна група NIUS, демонстрира, че някогашният монарх е дошъл в Абу Даби, написа БГНЕС.
Хуан Карлос заяви изненадващо в понеделник, че напуща Испания. Бившият крал отхвърля каквото и да било присъединяване в непозволени дейности и съобщи, че ще бъде разполагаем, в случай че прокурорите би трябвало да го разпитат.
Заминаването му провокира голям спор в Испания за монархията и интензивни спекулации за това къде е отишъл някогашният крал.
Местните медии оповестиха поредно, че някогашният монарх че е пътувал до Доминиканската република.
В момента има информация, че Хуан Карлос заема цялостен етаж в петзвездния хотел в Абу Даби " Emirates Palace ". Съобщава се, че някогашният крал е непосредствен с престолонаследника на Абу Даби Мохамед бин Заед ал Нахиян.
Засега обаче местоположението му остава непотвърдено. Испанското кралско семейство и държавно управление към този момент отхвърлят да разясняват местонахождението му.
Още: " Крал Хуан Карлос отива в заточение поради корупция "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР