Бившият крал на чат шоуто в САЩ Конан О'Брайън разказа

...
Бившият крал на чат шоуто в САЩ Конан О'Брайън разказа
Коментари Харесай

Звездата на чат шоуто в САЩ Конан О`Брайън беше забелязан в Co Limerick

Бившият крал на чат шоуто в Съединени американски щати Конан О'Брайън описа за насладата си от визитата в дома на предците си Галбали, Co Limerick в сряда.

Успешната кариера на господин О'Брайън в развлекателната промишленост стартира през 80-те години на предишния век като сценарист на именития скеч сериал на NBC Saturday Night Live и анимационния ситком на Fox The Simpsons през 1990-те.

Той продължи до стана едно от най-разпознаваемите лица на американската телевизия, като продуцира и интервюира звезди от A-List на Late Night with Conan O'Brien, The Tonight Show с Conan O'Brien и Conan и е хазаин на подкаст Conan O'Brien Needs A Friend от 2018 година

Но О'Брайън е наблюдавал корените си назад в заспалото село Галбали, югоизточен графство Лимерик, родния дом на неговия прародител Даниел О'Брайън, който се дами за Маргарет Демпси от близката Емили, Co Tipperary.

Посещавайки Galbally през вчерашния ден, 60-годишният американски ефирен водещ от Бруклин, Масачузетс, се натъкна на своя „ добър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР