Бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков

...
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ нарече ЕП Джендърпарламент, там се прихващали гей навици |

Бившият парламентарен арбитър и сегашен народен представител от ГЕРБ Георги Марков даде следващото си прекомерно удивително изявление в предаването на Георги Любенов по Българска национална телевизия. В него той назова Европейския парламент " Джендърпарламент " и изясни случката с унгарския евродепутат реакционер Йожеф Сайер, заловен с канабис на гей празненство, с това, че " с каквито се събереш, подобен ставаш ".

Той обясни еволюцията на унареца от партията на Виктор Орбан, чийто огромен почитател е Марков, с това, че прекомерно дълго време към този момент е евродепутат, а там от заран до мрак облъчвали с джендър идеология.

" На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. То това е огромно прелъщение. С каквито се събереш, подобен си ставаш. Джендър парламент, Европарламент ", сподели Марков.

Ето и текста на част от диалога с него в ефира на публичната телевизия Българска национална телевизия:

Георги Любенов: Унгария стана център на скандал поради евродепутата Йозеф Сайер, член на Фидес, партията на Орбан. Как си го обяснявате, господин Марков? Депутат, прочут с хомофобската си изразителност, по какъв начин по този начин практикува тия работи в бардак в Брюксел?

Георги Марков: Страхотно ти благодаря за този въпрос. Йожеф Сайер е от създателите на Фидес от 1988 година Той е правист, малко по-голям от Виктор. Той е един от хората, които вършат партията Фидес. Женен и с огромно дете. Жена му не е коя да е. Тя сега е парламентарен арбитър в Унгария.

Това е неточност на Виктор Орбан и се надявам да си я поправи. Не би трябвало дълго да престояват в Брюксел евродепутатите. Сайер е от 2006 година (член на Европейския парламент) и този човечец се болести. От заран до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални.

Ми той се болести, то прихваща. Затова - в Брюксел евродепутатите - по един мандат.

Приятел ми сподели, че към този момент в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се индивидът от джендър идеологията.

Георги Любенов: Вижте какъв извод вършиме, господин Марков, в случай че не беше той евродепутат и изключително по-дълго време, нямаше да е... Значи като станеш евродепутат, казвате, там нещо става, по този начин ли?

Георги Марков : Ама, другар, ти белким не чу с какво почна сесията след изборите за Европарламента? Точно с Истанбулската спогодба. С какво приключи, бе, приятелче? Основното им лого на последното съвещание беше македонско малцинство в България и още веднъж джендър идеологията, гей браковете, пансексуалните и многосексуалните.

На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. То това е огромно прелъщение. С каквито се събереш, подобен си ставаш. Джендър парламент, Европарламент.

Георги Любенов: Имате ли страхове, че унгарецът няма да е единственият?

Георги Марков: Ами да, те са били 25 евродепутати (б.р. единствено двама от останалите участници в купона са имали дипломатически паспорти), към този момент единствено той е споделил. Човекът си хвърли оставката. Даже беше почетен жител на родния си град Шопрон - и това го постави настрани.

Даде си оставката отвред. Много се изложи индивидът ".

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР