Бившият конституционен съдия и екс депутат Георги Марков днес не

...
Бившият конституционен съдия и екс депутат Георги Марков днес не
Коментари Харесай

Георги Марков в еуфория от четвъртата победа на Орбан: Виктор е феномен!

Бившият парламентарен арбитър и екс народен представител Георги Марков през днешния ден не крие щастието си от следващата изборна победа на Виктор Орбан. Самият Марков от години живее в Унгария. След успеха на Виктор Орбан юристът разгласява в обществените мрежи следващия си коментар, а през днешния ден направи и мнения по няколко медии.

" Унгарците случиха с Орбан, но и той случи с унгарския народ! Благодарни хора!

Унгария първа въстана 1956 година всенародно против комунизма. Първа отвори границата на Запад с Австрия на 11 септември 1989 година Орбан пръв прикани руските войски да изоставен страната на 16 юни 1989 година Пръв издигна стена срешу ислямската инвазия 2015 година Пръв изгони Сорос 2016-та от Унгария. Пръв победи коалиция на Сорос с 2/3.

Браво, Орбан, феномен!

Сорос сплоти цялата съпротива в една листа и общ, единствен мажоритарен претендент. Бяха размазани. Това е най-лошата инвестиция на дядо Сорос.

Унгария сподели, че нелибералният модел на Орбан е сполучлив за живота на хората - сигурност, отбрана на фамилията, подкрепяне на раждаемостта, стопански напредък, историческа памет, национална еднаквост и суверенитет. Държава без началник!

Будапеща стана център на консерватизма в Европа. На 25 май Доналд Тръмп привиква точно тук международен закостенял конгрес.

В Унгария няма миграция на ножа, кръвопролитие на християни, африканизация и ислямизацията. Държавата желае маджарски деца, а не мигранти.

Вчера, на референдум 95% от унгарците споделиха НЕ на джендър идеологията и третия пол в учебните заведения.

P. S.: Благодаря на моя фамилен другар и именит публицист Кеворк Кеворкян, че от 2015-та настояваше да напиша книга за “Феномена Виктор Орбан ", излязла и в Унгария. С нея посетих 22 града в страната, при цялостни зали с моите другари от ГЕРБ ", написа Георги Марков на страницата си във Facebook.

" Снощи на купона Виктор сподели: Победата ни се вижда от Луната. Няма метод и Брюксел да не я види! ", приключва поста си Георги Марков.

По-късно пред БНР Георги Марков добави: " Феноменалните резултати на Виктор Орбан в Унгария се дължат на неговата политика. Той направи фантастична обществена политика през 12-те години на власт “.

И сподели, че след вота в страната опълчването сред Брюксел и Будапеща ще продължи: „ Има огромно разминаване сред полезностите на Брюксел и на Орбан. Те са свеждат до третия пол и джендър идеологията, миграцията. Ценностната система на Брюксел е на неолибералната народна власт. Страните в Европа са разнообразни. Люксембургският министър председател има за брачна половинка мъж, Орбан има за брачна половинка жена, от която има пет деца. Разни хора, всякакви идеали. Унгарците са необикновен народ, те не обичат да имат началник “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР