Бившият конгресмен Гари Акерман беше обвинен в изнасилване на тийнейджър

...
Бившият конгресмен Гари Акерман беше обвинен в изнасилване на тийнейджър
Коментари Харесай

Бивш конгресмен е обвинен в изнасилване на тийнейджър

Бившият конгресмен Гари Акерман беше упрекнат в обезчестяване на младеж в скаутски лагер за момчета преди повече от 50 години, съобщи Асошиейтед прес.

В. " Ню Йорк пост " заяви, че 76-годишният Акерман евентуално е злоупотребил със 17-годишно момче, когато е бил шеф на лагера Тен майл ривър (Ten Mile River Camp) покрай Нароусбърг, съгласно документи, подадени в щатския Върховен съд.

В обвиняването младежът показва, че Акерман, който по това време бил на 23 години, го закарал в непряк път, където се опитал да го опипа, след което го принудил да прави орален секс.

Според правосъдните документи скаутската организация наподобява е била в течение, че Акерман е " прочут принудител " с капацитет да нарани деца. Скаутската организация съобщи пред изданието, че няма данни за никакви обвинявания против него.

Прокурорът Оскар Мичълън уточни пред " Ню Йорк пост ", че някогашният конгресмен, който е женен с три деца, отхвърля да е направил нещо неправилно.

Акерман, който е изкарал 15 мандата в Конгреса на Съединени американски щати, разгласи, че се отдръпва през 2012 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР