Бившият комунист Борисов, обграден от бивши комунисти, заявява в Ямбол,

...
Бившият комунист Борисов, обграден от бивши комунисти, заявява в Ямбол,
Коментари Харесай

Вигенин: Бившият комунист Борисов клейми комунистите

„ Бившият болшевик Борисов, обкръжен от някогашни комунисти, декларира в Ямбол, че по-нахално от болшевик няма. Това към този момент е диагноза. Бившият болшевик Борисов клейми комунистите ”. Това съобщи секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин във връзка изявлението на премиера за градежа на новата постройка на болничното заведение в Ямбол.
 Борисов даде обещание 27 млн. лв. за новата постройка на болничното заведение в Ямбол
Борисов даде обещание на утрешното съвещание на Министерския съвет да бъдат отпуснати още 27 млн. лв. за довършването на постройката. 

" Царе са моите съперници на стартирано и незавършеното. Така са почнали " Хемус ", по този начин са почнали " Тракия ", по този начин са почнали до Перник " Струма ", и какво ли не още. Държавата работи по-добре. Утре ще ви отпуснем 27 млн., тъй като аз знам цифрата от кмета с Данък добавена стойност, само че лев повече не давам ", сподели той.

„ През 2012 година кабинетът „ Борисов 1 ” дава обещание новата болница в Ямбол да влезе в употреба до март 2014 година, само че до момента тя не е открита. През 2015 година кабинетът „ Борисов 2 ” дава обещание същата тази болница да бъде приключена за година и половина, само че още веднъж резултатът е нулев ", изреди Вигенин.

Той добави, че през 2017 година Борисов е заречен 12 млн. лв. за доизграждане на новата постройка на болничното заведение в Ямбол, само че още веднъж не е спазил обещанието си. 

Народният представител акцентира, че преди половин година при гласоподаване за приемането на бюджета за 2019 година ГЕРБ отхвърли предлагането на БСП в бюджета да се обезпечат 12 милиона за болничното заведение в Ямбол.

„ Днес вождът Борисов еднолично дава обещание 27 милиона от вашите пари за доизграждане на новата болница, като срокът още веднъж е година и половина. Защо се удвояват тези средства? Дали това е от политиката на ГЕРБ всичко да коства двойно – половината за създаване на съответните обекти, половината да потъва неизвестно къде ”, разяснява Вигенин.

Той зададе и въпрос - дали е трябвало Цветанов да си купи апартамент с персонален асансьор, с цел да получат най-сетне ямболци болница с асансьор и да не се постанова да носят на ръце своите заболели. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР