Бившият командващ американските сили в Европа, генерал-лейтенантът в оставка Бен

...
Бившият командващ американските сили в Европа, генерал-лейтенантът в оставка Бен
Коментари Харесай

Ген. Ходжис за критиците на украинската контраофанзива: Те критикуват едноизмерно, а ВСУ действат мноогизмерно

Бившият командващ американските сили в Европа, генерал-лейтенантът в оставка Бен Ходжис, съобщи, че украинската войска последователно прави окупирания Крим неприспособим за обитаване от съветските войски, съобщи Униан.

Ген. Ходжис разяснява публикация на The Wall Street Journal, в която се приказва за различия сред Киев и Вашингтон по тактиката на контранастъплението.

" Пентагонът приказва за многоизмерни интервенции, само че тяхната рецензия е удивительно едноизмерна. ВСУ фактически организират такива интервенции. Контранастъплението е повече от наземна офанзива. Украинските многоизмерни интервенции владеят самодейността и последователно вършат Крим неприспособим за ВМФ, Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Русия. " – разяснява той.

Ген. Ходжис разяснява и думите на ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили, които съобщи, че украинските сили са раздрали първата линия на съветската защита на южния фронт.

" Наземният взлом е единствено част от контранастъплението. Украинските сили майсторски извършват сложни интервенции, атакувайки орките в дълбочина, по всички посоки. Ликвидиране на радари и Противовъздушна отбрана, нарушение на логистиката, заличаване на щабове и артилерия, нанасяне на удари по цели в дълбочина в територията на Русия... И всичко това по едно и също време. " – разяснява той.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР