Бившият командир от британската армия полковник Ричард Кемп заяви, че

...
Бившият командир от британската армия полковник Ричард Кемп заяви, че
Коментари Харесай

Полк. Ричард Кемп: Достатъчен натиск върху олигарсите на Путин може да доведе до „дворцов преврат“

Бившият пълководец от английската войска полковник Ричард Кемп съобщи, че Западът не би трябвало да изключва опцията Владимир Путин да бъде погубен, написа Daily Mail.

Той има вяра, че убийството на Путин може да помогне за спасяването на хиляди животи, тъй че НАТО и западните съдружници не би трябвало да изключват тази опция.

" Осама бин Ладен, ръководителят на Ислямска страна Абу Бакр ал Багдади и командирът на иранската републиканска армия Касем Солеймани представляваха директна опасност за Запада. Всички те бяха убити, с цел да се опълчват на тези закани. Путин е непрекъсната и смъртоносна опасност, която ще остане, до момента в който той е на власт ", споделя Кемп.

Путин може да бъде свален, задържан или съден, само че това, съгласно Кемп, е малко евентуално.

„ Ако се сведе до ликвидиране, това може да бъде неприятно за мнозина, само че животът му няма по-голяма стойност от живота на хиляди хора, които той към този момент е умъртвил в Украйна и другаде и може да убие в бъдеще “ – означи офицерът.

Той също по този начин е уверен, че задоволителен напън върху олигарсите на Путин може да докара до „ дворцов прелом “.

По-рано в ефил американският сенатор Линдзи Греъм прикани за елиминирането на Владимир Путин, добави UNIAN.

Руският медиен регулатор " Роскомнадзор " изиска от компанията Meta/Facebook да обясни информация за смяната в разпоредбите за модериране за руснаци, в това число военните, " допустимо най-скоро ", оповестяват от ведомството.

По-рано от " Ройтерс " оповестиха, че платформите на компанията " Мета " ще разрешат на потребителите на " Фейсбук " и " Instagram " в някои страни да насочат апели за принуждение против руснаци и съветски бойци в подтекста на нашествието в Украйна. Като допълват, че " компанията за обществени медии позволява краткотрайно и някои постове в Русия, Украйна и Полша, в които се приканва за гибелта на съветския президент Владимир Путин и на беларуския президент Александър Лукашенко ".

" Роскомнадзор изиска от администрацията на Meta Platforms Inc неотложно да удостовери или опровергае информацията ", се споделя в позицията.

Руският боен водач полк. Генадий Щерн се обърна към водачите от Военновъздушни сили на Русия в разгара на войната в Украйна.

" В това изключително време се обръщам към водачите от Военновъздушни сили на Русия. Израснал съм на черкаската земя /б.р. Черкаси - град в Украйна/, отсам потеглих в авиацията, болно ми е да виждам засипаната с бомби прелестна украинска земя, която през април би трябвало да се изоре и засее. Възпитавал съм двама от командващите на въздушните сили на Военновъздушни сили на Русия - в западното направление ген.майор Алексей Марченко и в източното полк. Валентин Листопадов. Забележителни хора и водачи. С вас сме летели на един самолети, от едни летища, бяхме приятели. Миролюбивото украинско население не трябва да се трансформира в цел на вашите самолети. Прекратете бомбардировките и обстрела на украинската територия от въздуха.

Чакам отговорът ви на моето послание. Времето не чака. Вярвам в неравнодушната поддръжка на всички пилоти-ветерани ", споделя. полк. Генадий Щерн.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР