Бившият коалиционен партньор на ГЕРБ - Румен Петков, излезе на

...
Бившият коалиционен партньор на ГЕРБ - Румен Петков, излезе на
Коментари Харесай

Сашо Дончев и Румен Петков заедно на протеста в подкрепа на президента

Бившият съдружен сътрудник на ГЕРБ - Румен Петков, излезе на митинга в петата поредна вечер на митинги пред Президентството. Лидерът на АБВ подвигна афиш с колажи от фотоси на Борисов, с който в предходния мандат подписа съглашение за съдружно ръководство. Заедно с него на митинга да изиска оставка на кабинета пристигна и предприемачът Сашо Дончев с цигара в ръка.

Недалеч от тях застана и някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков, както и други политици от левицата.

Пред " Дондуков " 2 в началния час - през днешния ден 15.30, имаше повече служители на реда с жълти жилетки, в сравнение с протестиращи. близо до тях и някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков.


Хората започнаха да се събират към 18.00 часа. Техните претенции остават същите - оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев, както и Велико национално заседание. 

Във Фейсбук страницата, в която беше оповестено днешното събитие, написа, че " има добра вест ". " Разходките от през днешния ден завършват. Време е за ефикасни дейности или за още по-ефективни бездействия ", написа още в страницата.

В същото време хората на Христо Иванов и Демократична България откриха метод да не стачкуват дружно с левите партии. Техният митинг довечера е пред Министерство на вътрешните работи, с цел да изискат оставката на вътрешния министър Младен Маринов.

През миналите четири дни митингите започваха пред Президенството и прекосяваха през съвсем всички централни улици и булеварди в столицата. Стигна се до блокиране на придвижването на " Орлов мост ".

Явно в понеделник нещата няма да протекат по същия метод, най-малко такава е поръчката. В обществените мрежи написа още, че уредниците ще призоват още веднъж за национална стачка.

За завършек на митинга е разгласен 23:00 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР