Бившият кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков е оставен

...
Бившият кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков е оставен
Коментари Харесай

Спецсъдът остави Ценко Чоков с мярка Домашен арест

Бившият кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков е оставен под домакински арест, заяви юристът му Иво Найденов.
Бабаитът пристигна през вчерашния ден с патерици в съда поради дискова херния, която го изтезава. Това се случи единствено ден, откакто в медиите бяха оповестени фотоси по какъв начин Ценко вилнее на чалга ваучър за рождения си ден и мята яки гюбеци на инат на болежките.
Съдиите очевидно са прочели информацията в пресата и не се разчувстваха от патериците на някогашния кмет, нито от тъжния му взор в правосъдната зала. В последна сметка магистратите взеха решение, че няма никакво съображение да се променя мярката му за неотклонение.
Припомняме, че cпoрeд зaключeниeтo нa cъдeбнитe eкcпeрти пoдcъдимият бабанка cтрaдa oт диcкoвa хeрния, кoятo e caмo eднo oт мнoгoбрoйнитe му зaбoлявaния, зaрaди кoитo бe пуcнaт oт килиятa и прaтeн пoд дoмaшeн aрecт.
Ценко Чоков е обвиняем за похищение, побой, палеж на автомобил, лихварство и управление на незаконна група. През май Спецсъдът го осъди на 4 години и половина затвор, като го призна за отговорен по първите три обвинявания. На 4 година беше наказан пък синът му Мартин, който е обвиняем дружно с него. Още тогава съвещанието се организира в пандиза поради здравословното положение на бащата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР