Бившият кмет на Трън Станислав Николов не е блъснал с

...
Бившият кмет на Трън Станислав Николов не е блъснал с
Коментари Харесай

Българският съд: Детето се е ударило в джипа на кмета на Трън, а не обратното

Бившият кмет на Трън Станислав Николов не е блъснал с джипа си първокласник, а той самичък се е блъснал в него през 2015 година Вината, че момчето от този момент насам е с половин черен дроб и без далак не е на Николов или най-малко такова е мнението на съда на първа инстанция.

Катастрофата стана на кръстовище край учебното заведение в града. При опит да премине зад рейс, момчето бе пометено от джипа на кмета. Според обвиняването скоростта на кмета била 25 км/ч. Прокурорите са на мнение, че Николов не е бил деликатен макар предупредителния знак "Деца " край учебното заведение.

Обвинението изиска година и половина затвор за Николов. Защо обаче той е оневинен, ще стане ясно от претекстовете на съда, които към момента не са оповестени.

Делото против него в началото беше прекъснато с претекста, че Ивайло самичък се е блъснал в джипа. След инспекция основният прокурор Сотир Цацаров иззе случая от проверяващите в Трън и го разпореди на прокуратурата в Перник. Там обвинителите откриха улики против Николов и му повдигнаха обвиняване.

През 2015-та година тогавашният първолак Ивайло Стоянов бе блъснат от кметското возило край учебното заведение в Трън. Веднага по-късно някогашният към този момент градоначалник Станислав Николов се отърва от Темида, тъй като делото бе прекъснато с претекста, че детето единствено се е блъснало в кметския джип.

Три години по-късно момченцето е добре, само че цялостен живот ще би трябвало да съблюдава диета и да внимава с физическите натоварвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР