Бившият кмет на село Горни Лом Анжело Добричов оглавява община

...
Бившият кмет на село Горни Лом Анжело Добричов оглавява община
Коментари Харесай

Бивш селски кмет оглави община Чупрене

Бившият кмет на село Горни Лом Анжело Добричов оглавява община Чупрене. Той бе повдигнат от ГЕРБ и завоюва балотажа през вчерашния ден против претендента на Българска социалистическа партия Богомил Станков. Съотношението на силите е 54.23 против 44.30 % от гласовете на хората.

Бившият кмет на село Горни Лом сподели, че е имал очакване да завоюва изборите, макар компликациите и изоставането от първият тур.
"Очаквах да ме поддържат хората, от тук съм. Бил съм 2 мандата кмет на Горни Лом. В предходния общински съвет съм бил консултант 4 години. Но пък трябваше да променим статуквото и беше доста мъчно. Мисля, че съумях да убедя хората, щом наваксах 120 гласа пасив и съм от горната страна със 108.
Общинският съвет ще е пъстър, само че мисля, че ще стигнем до съгласие. Трябва да се работи за общината. Оттук натам би трябвало да забравим партийна принадлежност и да се работи за общината. Нашата община е дребна и всичко зависи от нас. Ще работя за почтена, чиста и транспарантна община Чупрене. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР