Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев, който изкара

...
Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев, който изкара
Коментари Харесай

Синът на ескмета на Стрелча го взе на работа

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев, който изкара близо три години в пандиза за обезчестяване на ученичка, към този момент се е нормализирал душевен. Евстатиев работи във компанията на сина си. Това разкриха пред Блиц източници, близки до екс градоначалника.

Борис Евстатиев има строителна компания, в нея неотдавна на работа е назначен и татко му. Младият мъж, който призна грешката на татко си за това, че е имал връзки с 16-годишната тогава госпожица, само че нееднократно е казвал, че демонизирането му е политическо, е решил, че е по-добре родителят му да се труди, в сравнение с да стои и да бездейства.

Иван Евстатиев излезе предварително от пандиза в края на лятото. По време на целия развой той твърдеше, че секс сред него и момичето е имало, само че той бил непринуден и мечтан от двамата.

След освобождението му от зандана, Евстатиев беше срутен душевен, посещаваше психолог месеци наред. Сега към този момент е добре и е на управителен пост във компанията на Борис.

Хора от Стрелча споделят, че екс величието единствено един път се е прибирало в родния си град, откакто е било освободено от зандана. Тогава в курортния град Евстатиев е посетил родната си къща в Стрелча дружно с брат си - юрист Динчо Евстатиев, видели са се с родственици и другари.

Оттогава някогашният градоначалник не се е прибирал в Стрелча. Откакто е на независимост, живее настрана от брачната половинка си, във вила край Пазарджик. В Стрелча вървят клюки, че още веднъж ще се кандидатира за кмет или общински консултант, само че негови близки изрично отхвърлиха това.

Момичето, за чието обезчестяване бе приет за отговорен, през днешния ден е красива студентка в Пловдив. В дребното градче Стрелча абсурдът е пропуснат, животът си тече по остаряло му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР