Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг ще похарчи 100

...
Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг ще похарчи 100
Коментари Харесай

Майкъл Блумбърг вади $100 млн. срещу Тръмп

Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг ще похарчи 100 млн. $ от персоналното си благосъстояние за цифрова рекламна акция против сегашния американски президент Доналд Тръмп преди изборите в Съединени американски щати през 2020 година, оповестява Bloomberg, като се базира на New York Times.

Рекламите ще се стремят да нападат Тръмп в основни за изборите щати, в това число Аризона, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин.

Блумбърг към момента не е оповестил дефинитивни планове да се кандидатира за президент, само че е направил стъпки за присъединяване в първичните избори на Демократите в щатите с ранни крайни периоди, в това число Алабама и Арканзас.

От по-ранно изявление на неговия консултант Хауърд Уолфсън стана ясно, че филантропът има подозрения по отношение на опциите на претендентите на демократите да си върнат контрола във Вашингтон, изправяйки се на изборите против Тръмп.

 

dnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР