Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев призова журналистката Елена Йончева,

...
Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев призова журналистката Елена Йончева,
Коментари Харесай

Цонко Цонев пита Йончева кога ще подхване и кметицата на...

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев прикани журналистката Елена Йончева, която в този момент е народен представител от Българска социалистическа партия, след Хасково да проверява и роднинските назначения и поръчки в община Каварна на наследничката му Нина Ставрева, заяви OFFNews.bg.

Председател на Българска социалистическа партия и на бюджетната комисия в общинския ни съвет е втората братовчедка на Нина Ставрева - Виктория Керчева, другият втори братовчед - Ивайло Керчев изненадващо стана механически началник във компания " Титан ", която почиства Каварна.

Същият подписва протоколи, които се изплащат от братовчедката.

Брат й Ивайло Иванов, тази година при 40 градусови жеги извърши озеленяване на два обекта на изходите на Каварна, забелязан от стотици каварненци и обезщетен с парите на данъкоплатците, написа Кметълът в персоналния си профил във Facebook.

Нина Ставрева завоюва кметския пост в тогавашната столица на рока, откакто Цонев отхвърли да се кандидатира за четвърти следващ мандат. Тя беше претендент на Българска социалистическа партия, само че завоюва с поддръжката на ГЕРБ, които я поддържаха на втория тур против Галя Иванова, която локалната организация на ГЕРБ беше номинирала за претендент, само че националното управление наложи различен претендент, който отпадна още на първия тур.

Цонев не е пропуснал да означи и по какъв начин Ставрева се е отплатила на ГЕРБ за поддръжката - като назначи за зам.-кмет Ивелина Илиева от ГЕРБ - извънредно близка до Живко Мартинов - Суджука.

След като Мартинов изпадна в недружелюбност поради аферата със суджука, Ивелина Илиева беше заменена и като зам-областен шеф.

Ето и целия пост на Кметъла:

Днес един заслужен човек подаде оставка в ефира на БТВ - това беше Делян Добрев. Искам да показва на вниманието на госпожа Елена Йончева държанието на госпожа Нина Ставрева, кмет на община Каварна и нейна съпартийка.

Председател на Българска социалистическа партия и на бюджетната комисия в общинския ни съвет е нейната втора братовчедка - Виктория Керчева, другият втори братовчед - Ивайло Керчев изненадващо стана механически началник във компания " Титан ", която почиства Каварна.

Същият подписва протоколи, които се изплащат от братовчедката. Брат й Ивайло Иванов, тази година при 40 градусови жеги извърши озеленяване на два обекта на изходите на Каварна, забелязан от стотици каварненци и обезщетен с парите на данъкоплатците.

Шофьорът й, изпълняващ и други функционалности с изключение на служебните, дружно с нейният брачен партньор заплашваха в центъра на с.Българево журналистка от вестник " 168 часа ".

Назначи за зам.-кмет Ивелина Илиева от ГЕРБ - извънредно близка до Живко Мартинов - Суджука, която в този момент е безработна тъй като беше заменена и като зам-областен шеф.

И още доста " геройства ", разказани от мен през последните две години. Последното " мъжество " е, че Вашата съпартийка ще вкарва и квестори на сесиите на Общински съвет Каварна, тъй като екип на Канал 3 си разреши да снима последната ни сесия.

Има и още и още, и още. Явно тя обича да си пие кафето със суджук, само че това е възможно, щом е човек на Партията наша! /Марица.бг
тагове цонко цонев йончева каварна
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР