Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се яви днес пред

...
Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се яви днес пред
Коментари Харесай

Ценко Чоков се яви пред съда с патерици

Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се яви през днешния ден пред съда с патерици.

Прокуратурата изиска мярка „ задържане под стража” за него, откакто се появи фотография на Чоков в първокласен ресторант, до момента в който е под домакински арест.
Арестантът на ресторант: Чоков получил позволение да отиде на ортодонт (ОБЗОР) Само преди дни в Галиче изгоря оборът на фамилията на Веселин Тушинов, главен очевидец против Чоков
Мярката се гледа от ръководителя на Апелативния профилиран съд Георги Ушев .

Чоков е имал позволение от съда за няколко дати, в които да може да излиза от вкъщи си, с цел да се лекува.

" Имам право да се нахраня ", сподели на влизане в съда някогашният кмет на Галиче.

Снимка: btvnovinite.bg

Пред bTV през днешния ден той изясни, че е бил сниман в ресторант от защитата на зам.-главния прокурор Иван Гешев .
Ценко Чоков пред bTV: В ресторанта ме снима защитата на Гешев Падна ми захарта и трябваше по вай-бързия метод да хапна, сподели някогашният кмет на Галиче за визитата в първокласно заведение
Бившият кмет на Галиче описа, че е след визитата при ортодонт 19:30 ч. преди два дни е посетил ресторанта единствено за малко, с цел да си поръча храна, защото кръвната му захар била паднала. А в чашите на масата имало не алкохол, а вода.

Според брачната половинка на Чоков – Цветелина Нелова , здравословното му положение не е положително.
Жената на Ценко Чоков: Човек и да е болен, би трябвало да се храни Според Цветелина Нелова съдът се води от медиите и това, че било шумно делото
„ Ценко има заболявания, които ще му останат за цялостен живот, които не се лекуват. Човек и да бъде болен, би трябвало да се храни, не може да легне и да мре, би трябвало да се бори и да продължава да живее”, разяснява Нелова.

Държавното обвиняване обаче е на друго мнение. ще изиска някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков да остане за непрекъснато под стража след сигнала, че се е отклонил от домашния арест и е посетил столично заведение.

„ В съответния случай имаме демонстративно заобикаляне на закона, демонстративно и безочливо несъблюдение на отговорностите на лицето, на подсъдимия да изтърпява мярката за процесуална насила в дома си”, сподели представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова .
Румяна Арнаудова: Ценко Чоков безочливо се е отклонил от домашния арест Не е ясно кой е направил фотографията в ресторанта на някогашния кмет на Галиче
От прокуратурата оповестиха, че явно здравословното положение на Чоков разрешава той да остане в ареста, а настояванията му за посещаване при лекари са единствено официални с предлог да нарушава мярката си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР