Бившият китарист и автор на песни от популярната през 90-те

...
Бившият китарист и автор на песни от популярната през 90-те
Коментари Харесай

Ноел Галахър отново се пошегува с Манчестър Юнайтед

 Балотели отнесе нова яка санкция, дава изявление на Ноел Галахър (видео)
Бившият китарист и създател на песни от известната през 90-те години английска група Оейзис Ноел Галахър още веднъж се изгаври с тима на Манчестър Юнайтед.

Рокзвездата в никакъв случай не е криел пристрастията си към Манчестър Сити и в този момент в ера на мениджъра Джосеп Гуардиола изживява най-радостните си дни като почитател. Галахър беше част от церемонията на ФИФА The best в Лондон. На него се падна достойнството да разгласи създателят на най-хубавия гол през годината Мохамед Салах.

" Толкова е прелестно да си в едно помещение с най-великите футболисти на планетата. А, въпреки и да има играчи на Манчестър Юнайтед ", не пропусна да пусне стрели в посока градския противник Галахър.

Наскоро в изявление той дефинира оставката на сър Алекс Фъргюсън преди няколко години като " най-великия ден в историята на британския футбол ".

На церемонията в Лондон единственият състезател на Юнайтед, който получи премия, беше испанският вратар Давид де Хеа. Ноел и брат му Лиъм са един от най-верните ВИП-фенове на Сити, като са доказвали верността си и в най-тежките години на " жителите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР