Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е основен вариант за

...
Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е основен вариант за
Коментари Харесай

Изненада! Валентин Илиев фаворит да поеме румънски гранд

Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е главен вид за ментор на ФКСБ, оповестява gsp.rо. 42-годишният експерт е бил препоръчан на боса на румънския гранд Джиджи Бекали от генералния шеф на клуба и някогашен старши треньор на Литекс Михай Стойкица.
Прочетете още
Илиев е добре прочут на футболната общност в северната ни съседка, където играеше за Университатя Крайова и Стяуа, а през сезон 2018/2019 година беше помощник-треньор при " сините лъвове " от Крайова. В България Вальо е бил отпред на ЦСКА 1948 и помощник в Ботев (Враца) и Царско село. За последно през предходната година някогашният национал водеше дубъла на ЦСКА 1948 във Втора лига. Очаква се Бекали да вземе решението в идващите дни.

Румънските сътрудници акцентират, че синът на Илия Вълов се употребява с почитание от страна на притежателя на ФКСБ, който харесвал неговата мощна богобоязливост. В информацията се споделя още, че в случай че Вальо поеме колоса от " Арена Национала ", това няма да е първият случай, когато религията свързва треньор с пейката на армейците от Букурещ.

Освен това почитателите на тима също пазят положителни мемоари от българина, който има във визитката си два гола в дербито с Динамо (Букурещ) от пролетта на 2012 година, приключило 3:2 за " червено-сините ".

Ако Илиев поеме ФКСБ, той ще се трансформира в първият български треньор, застанал отпред на отбор, който е ставал европейски клубен първенец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР