Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който понастоящем е част

...
Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който понастоящем е част
Коментари Харесай

Тодор Янчев: ЦСКА има голям шанс да влезе в групите на Лига Европа

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който понастоящем е част от треньорския щаб на казахстанския Кайсар дружно с наставника Стойчо Младенов и другия асистент Анатоли Нанков, има вяра, че " алените " могат да прескочат Базел и да попаднат в групите на Лига Европа. Преди 11 години Янчев се разписа на " Санкт Якоб Парк " при загубата с 1:3 от швейцарците в груповата фаза на шампионата.

" В един мач всичко е допустимо. За мен ЦСКА има огромен късмет да влезе в групите. Базел също си има своите проблеми. Важен фактор е неналичието на аудитория. Швейцарците имат страхотна агитка - нещо като еквивалент на Сектор Г. Онзи гол е един от най-радостите ми моменти, само че тогава Базел бе във вихъра си. Помня какъв брой мощен нападател бе Александър Фрай, имаха и още играчи на топниво ", разяснява Янчев пред " Букмейкър Рейтинги ".

" Успехът над БАТЕ Борисов няма по какъв начин да се омаловажи поради представянето им на интернационалната сцена през последните 10 години. ЦСКА не за първи път отстрани три съперника в Европа, няма нищо сензационно в това ", сподели Тодор Янчев и пожела здраве на " алените " почитатели.

" Те за клуба са сърцето, което другите органи следват. ЦСКА постоянно е носил шампионския нрав и дух, той би трябвало да витае в съблекалнята. С това ЦСКА е по-различен от останалите тимове ", приключи някогашният капитан на " армейците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР