Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев изрази своя оптимизъм, че

...
Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев изрази своя оптимизъм, че
Коментари Харесай

Голмайсторът срещу "Базел" от 2009 г. вярва в успеха утре

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев изрази своя оптимизъм, че " ЦСКА-София " може да в профил на следващия ден " Базел " в плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Екснационалът е срещал на терена към този момент този противник, извеждайки с капитанската лента ЦСКА в двата мача от групите на Лига Европа през сезон 2009/10. Тогава българският тим записа две загуби - 0:2 в София и 1:3 в Базел. Попадението в Швейцария бе дело точно на Янчев.

" Това е един от най-радостните ми моменти, макар че те са доста с екипа на ЦСКА. Страхотен миг, само че " Базел " тогава беше във вихъра си. Спомням си какъв брой добър нападател беше Александър Фрай - национал на Швейцария, беше на топ европейско равнище. Останалите футболисти също бяха доста положителни, тогава тимът беше непрекъснат участник в групите на Шампионската лига ", съобщи Янчев пред.

По отношение на утрешния мач той съобщи: " С оглед самото осъществяване на конкуренцията, мачовете са по един – всичко е допустимо. Това са 90 минути плюс вероятно 30 минути продължения, в които всичко се взема решение. За мен ЦСКА има огромен късмет да влезе в групите. Базел също си има своите проблеми. Важен фактор е неналичието на аудитория. Не знам дали знаете, само че " Базел " има страхотна агитка - нещо като еквивалент на Сектор " Г ". Тунелът, от който ние излизахме тогава (за гостите), е тъкмо при тяхната агитка, почитателите им се падаха от дясната ни страна. Бих споделил повече от бурни последователи, основават доста добра атмосфера ".

Янчев сега е асистент на Стойчо Младенов в казахстанския " Кайсар ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР