Бившият капитан на ЦСКА и юноша на Левски Иван Бандаловски

...
Бившият капитан на ЦСКА и юноша на Левски Иван Бандаловски
Коментари Харесай

ПРОКЛЯТИЕТО НА ГЕРГАНА: Година затвор за баджанака на Къро

Бившият капитан на ЦСКА и младеж на Левски Иван Бандаловски бе наказан на една година затвор условно за нанесен побой. Решението е на Софийския областен съд, а по същото дело е наказан и килърът Георги Семерджиев, за което към този момент ви съобщихме.

Инцидентът е от 2012 година, когато съгласно решението на съда двамата са нанесли междинна телесна щета с особена свирепост на различен човек. Присъдата може да се апелира пред по-горна инстанция.

Бандата, както е прочут Иван, има забележителна кариера на терена, за разлика от Семерджиев, само че също е по-известен с изцепките си отвън него. Бандаловски беше и първото ВИП гадже на разстреляната в РЮА Гергана Кочанова, която го заряза поради гангстера Къро преди 14 години.

Самата Кочанова показа преди време в безумното предаване " Нощен магазин ", че неведнъж е изневерявала на ритнитопковеца. 



Помните ли неповторимото предаване " Нощен магазин ", известно измежду тв феновете като " Мощен нагъзин "? В средата е водещата Сесил, на която Кочанова показа интимните си секрети

Бившият национал Иван Бандаловски е младеж на Левски, а в кариерата си е играл за Литекс, Локомотив София, ЦСКА, Партизан, Верея, Анортозис, Берое, Ботев Пловдив и Царско село. За България той има 19 мача в интервала 2009-2019. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР