Бившият капитан на Рома Даниеле Де Роси призна, че е

...
Бившият капитан на Рома Даниеле Де Роси призна, че е
Коментари Харесай

Де Роси призна: Искам да застана начело на Бока, този отбор е в сърцето ми

Бившият капитан на Рома Даниеле Де Роси призна, че е негова фантазия да се завърне като ментор на Бока Хуниорс, където той игра за малко преди да разгласи отказването си от футбола. Легендата на “вълците” приказва за интервала си в аржентинския гранд пред La Nacion и разгласи, че желае да се върне в клуба, като се надява, че може да застане и отпред на него.

“Имам в главата си концепция да се завърна като треньор в Бока. Може да съм финален в листата с претенденти, само че концепцията ми е това. Ако нещата се бяха развили добре, можеше към този момент да съм срещнал Нико Бурдисо и да съм почнал треньорската си кариера в клуба. Това бе малко преди да стартират леките ми фамилни проблем”, съобщи Де Роси. През януари 36-годишният футболист постави завършек на дейната си футболна кариера след проблеми с травми и съобщи, че има потребност да се върне при фамилията си. Де Роси призна, че от Бока са се пробвали да го задържат и това е бил моментът, в който той е осъзнал, че би трябвало да се завърне в клуба.

#BocaJuniors, #Roma e #Nazionale

Ricordi e progetti: #DeRossi si raccontahttps://t.co/rsUODKyU2Z
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 8, 2020 “Денят, в който разтрогнах контракта си, бях в офиса на клуба и видях трофея от Копа Либертадорес. Казах си, че не съм оставил нищо като футболист, по тази причина желая да се завърна като треньор, тъй като този тим е в сърцето ми. Вече споделих на Паоло Голц, че го желая за мой помощник. Беше необикновен, само че къс интервал. Твърде къс за това, което желаех да свърша. Но беше доста мощен и под напрежение - призна някогашният футболист - не бях привикнал с смяната и с това да бъда самичък в нова страна, където никой не ме познава. В Италия имаше хиляди хора, които ме питаха къде отивам. Аржентина е цялостна с нарушители, убиват те, до момента в който си поръчваш такси вечер. Опасно е, само че все пак се взех решение да отида и бях благополучен. Но ми липсваше най-голямата ми щерка. Тя се нуждаеше от мен”, приключи Де Роси.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР