Бившият капитан на националния отбор по футбол Радостин Кишишев говори

...
Бившият капитан на националния отбор по футбол Радостин Кишишев говори
Коментари Харесай

Кишишев: Един човек притежава двата стадиона в Бургас

Бившият капитан на националния тим по футбол Радостин Кишишев приказва за проблемите на бургаския футбол в предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT. Тинката довери, че задачата пред водения от него Черноморец Бургас е завръщане в професионалния футбол, като тимът не разчита на помощта на страната, а се пробва самичък да „ построи своята къщичка”.

„ Черноморец има своите упоритости да се завръща в професионалния футбол. Това, което работим, е напълно нашата цел. Ще прекарваме още една година в Трета лига. Нефтохимик, Созопол, Марица изпаднаха от Втора лига и пристигнаха при нас. Въпросът е, че хората не би трябвало да не помнят, че тимът се гради в този момент и поставяме основите нещо, което би трябвало да е горделивост за бъдеще. Догодина ние като влезем в горното равнище ще забележим какво ще правим”, разяснява той.

„ Черноморец гледа самичък да си построи къщичката. Община, предприемачи, в случай че дойдат да оказват помощ, това е супер. Мисля, че има футбол в Бургас, дали ще е Нефтохимик или Черноморец, въпросът е да има първокласен футбол. Ние работим да е Черноморец и вървим напред”.

„ Наели сме стадиона чартърен. Плащаме на Митко Събев, който е притежател на двата стадиона в Бургас. Честно да ви кажа, само че този въпрос би трябвало да отидете към кмета – Димитър Николов. Той се пробва да задържи стадионите и да няма жилищни здания. Надявам се един ден стадион „ Черноморец” да се върне към общината и да го употребяваме. Там игрите са по-големи от мен, нищо не мога да ви кажа”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР