Бившият капитан на националния отбор на България, Селтик и Астън

...
Бившият капитан на националния отбор на България, Селтик и Астън
Коментари Харесай

Стилиян Петров е отказал да заиграе в Индия, обмисля други две оферти

Бившият капитан на националния тим на България, " Селтик " и " Астън вила " Стилиян Петров е отказал оферта да заиграе в индийското състезание. Той показа, че има предпочитание да играе, само че към момента не е решил дали да се завърне на терена.

" Към момента концепцията (да се завърна) по-скоро се отдалечава, в сравнение с се доближава. Имах оферта от Индия, само че взех решение да не отивам по разнообразни аргументи. Заради това, което прекосих, дестинацията е неприемлива за мен, тъй че този вид отпадна ", сподели 38-годишният Петров след присъединяване си в шоумача на Христо Стоичков в Стара Загора.

Той разкри, че има и други оферти за завръщане в професионалния футбол. " Не мога да укривам, че имам предложения, само че са от много далечни страни. Има други две оферти (освен това от Индия), сега ги премислям ", добави Петров.

Бившият капитан на България също възнамерява да провежда шоумач сходно на Стоичков и Димитър Бербатов. " Имам концепцията, само че тази година към този момент станаха два огромни мача. Нека да не пренасищаме нещата. Доста неща ми се желае да направя. В момента обаче е много пренаситено, тъй че диря комфортни дати да видя по кое време може да стане. "

Фотогалерия: Шоуто на Стоичков и другари >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР