Бившият капитан на националния ни отбор Ивелин Попов игра едно

...
Бившият капитан на националния ни отбор Ивелин Попов игра едно
Коментари Харесай

Попето и Ростов сбъркаха срещу последния

Бившият капитан на националния ни тим Ивелин Попов игра едно полувреме за Ростов при нулевото тъждество против Оренбург. Попето влезе след почивката, само че не съумя да помогне на отбора си да пречупи новобранеца в РПЛ. Този резултат остави състава на Валерий Карпин на 5-о място вкласирането, а Оренбург е финален.

Ростов се представяше доста добре преди насилствената пауза в шампионата, само че по-късно резултатите се утежниха, най-много поради рецесията с ковид в отбора. Карпин се принуди да прави непрекъснати ротации и през днешния ден Ивелин Попов остана на пейката за сметка на Данил Хлебов.
COVID-19 аргументи доста проблеми и на Оренбург. Отборът не можа да се яви в два от мачовете си и позволи служебни загуби. Като цяло домакините бяха в серия от 7 провали, само че към момента таят очаквания да се спасят от изпадане.

Ростов доминираше от самото началото на мача. В средата на полувремето гостите имаха 75% владеене на топката и сътвориха няколко рискови офанзиви, само че не ги приключиха с задоволително качествени изстрели. В 17-ата минута Павел Мамаев стреля мощно, само че Андрей Климович избави. В 32-ата късмет се откри и пред домакините, само че Артьом Кулишев не съумя да изненада Сергей Песяков.
Ивелин Попов влезе още със старта на второто полувреме, заменяйки Арсений Логашов. Халфовата линия на гостите се активизираха, само че ударите към вратата на Оренбург бяха малко. В 77-ата минута Попов овладя топката в наказателното поле и се обърна, готвейки се да нанесе изстрел, само че се оказа, че е попаднал в състояние на засада.

В края Ростов напълно се настани в противниковата половина, само че по този начин и не съумя да стигне до трите точки. В идващия кръг тимът на Попето ще гостува на Рубин, а в заключителния си мач ще одобри първенеца Зенит.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 28 кръг, неделя 12 юли  Оренбург 0:0краен резулат  ФК Ростов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР