Бившият капитан на Милан Рикардо Монтоливо обяви, че се разделя

...
Бившият капитан на Милан Рикардо Монтоливо обяви, че се разделя
Коментари Харесай

Прокуден капитан на Милан: Взеха ми лентата без да кажат и дума

Бившият капитан на Милан Рикардо Монтоливо разгласи, че се разделя с клуба, засегнат от обстоятелството, че през миналия сезон не записа нито едно присъединяване за клуба.

Бившият италиански национал беше изваден от състава от треньора Дженаро Гатузо за целия сезон. Договорът на Монтоливо изтича това лято и той ще си тръгне като свободен сътрудник. Чрез обява в „ Инстаграм” той изрази своето отчаяние от метода, по който се разделя с клуба, само че не не помни да благодари на последователите за поддръжката през годините.

“Седем сезона с тази превъзходна фланелка... четири години с капитанската лента “, стартира италианецът своето изказване.

“След това... лишиха ми капитанската лента без да кажат нито дума, не ми дадоха нито минута на терена и още веднъж нямаше нито дума. “

“Не получих опция да се сбогувам на стадиона, само че и аз не споделих нито дума. Спестих сили, с цел да извикам с цялостен глас “Благодаря “ на всички “росонери “, продължи своята изповед той.

“Благодаря ви като капитан и като засегнат мъж, който обаче ще продължи да държи главата си високо, знаейки, че постоянно е държал на думата си и е изпълнявал по професионален метод отговорностите си към клуба. Раните зарастват и любовта към тази фланелка остава за цялостен живот... Форца Милан! “, приключи своята изповед някогашният капитан на миланския гранд.

34-годишният Монтоливо мина в състава на Милан през 2012 година като свободен сътрудник от Фиорентина, записвайки 158 мача за клуба, в които има 10 гола и 15 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР