Бившият капитан на Милан и легендарен защитник на скуадра адзура

...
Бившият капитан на Милан и легендарен защитник на скуадра адзура
Коментари Харесай

Паоло Малдини посочи защитник номер 1 в света

 Серхио Рамос: Лука Модрич би трябвало да вземе Златната топка
Бившият капитан на Милан и именит бранител на " скуадра адзура " Паоло Малдини уточни най-хубавия състезател на този пост в света сега. За италианеца безспорният номер 1 е испанският защитник на Реал Мадрид Серхио Рамос.

" Това е най-хубавият централен бранител в света и то не от през вчерашния ден ", разяснява легендата пред " Ел Мундо Депортиво " по време на церемонията по връчването на премиите на ФИФА The Best в Лондон. Рамос още веднъж попадна в идеалния тим на света. Малдини се завърна неотдавна в управническата конструкция на Милан, чийто цветове защитаваще като състезател от 1984 до 2009 година.

На вратата на символичния съвършен тим е Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед и Испания. В отбрана са бразилецът Дани Алвеш (Пари Сен Жермен) и трима бранители на Реал - Рафаел Варан (Франция), Серхио Рамос (Испания) и Марсело (Бразилия).

В халфовата линия участват двама играчи на Челси - международният първенец с Франция Н’Голо Канте и бронзовият медалист от Мондиал 2018 с Белгия Еден Азар. Компания им прави Играч №1 на ФИФА за годината и финалист на Световното състезание в Русия със състава на Хърватия - Лука Модрич от Реал Мадрид.

Триото в офанзива е формирано от суперзвездите Лионел Меси (Аржентина и Барселона) и Кристиано Роналдо (Португалия и Реал Мадрид/Ювентус), както и международният първенец с Франция Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР