Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, който за кратко

...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, който за кратко
Коментари Харесай

Гигс: Уволнение на Моуриньо няма да промени нищо

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, който за малко даже изпълняваше функционалността на управител на тима, поддържа Жозе Моуриньо, след чието предопределение уелсецът напусна " Олд Трафорд ". Според Гигс португалецът не би трябвало да бъде уволняван, тъй като това няма да промени нищо. Нещо повече - Специалния носи на клуба непоклатимост и по тази причина би трябвало да бъде подсилен, има вяра Гигс.

" Не виждам по какъв начин възможна смяна на мениджъра в този миг би трансформирала нещо. Всеки знае какъв брой сполучлив бе Моуриньо в годините. Мисля, че такава непоклатимост не сме имали от години, тъй че би трябвало да го подкрепим. Резултатите обаче също би трябвало да се трансформират. Мисля, че имаме както мениджъра, по този начин и играчите, които ще го създадат.

Манчестър Сити и Ливърпул са непрекъснати. Когато ти не си, дистанцията става все по-голяма. Когато разликата от градския ти противник е толкоз голямa, не е добре. Минали са единствено 13 кръга, тъй че в този момент е моментът да се завърнем. За да стане това обаче, би трябвало да се запишат 7-8 мача без загуба. Това са дребни стъпки за възвръщане на увереността ", счита Гигс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР