Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е убеден, че Наско

...
Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е убеден, че Наско
Коментари Харесай

Гаджев: Убеден съм, че Наско Сираков има план за стабилизирането на клуба

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е уверен, че Наско Сираков е подготвен с проект за спасението на " сините ". Според полузащитника обстановката в клуба е доста динамична, само че с помощта на почитателите клубът е оживял.
 Влади Гаджев: Левски съществува с помощта на почитателите си Въпреки голямата поддръжка от страна на последователите играчът на Хебър е на мнение, че Левски се нуждае от сериозен притежател, който да стабилизира клуба. Ето какво сподели той пред " Канал 3 ":

" Много хора желаят да оказват помощ на Левски и го вършат. В обстановката на международна рецесия обаче стана по-трудно за част от тях и някои последователи остават без работа и няма по какъв начин да поддържат обичания си тим финансово. Въпреки това обаче аз съм оптимист и имам вяра, че Левски ще се стабилизира в най-скоро време. Надявам се, че Левски ще се завърне там, където му е мястото - да се бори за титли и да е финансово постоянен ", стартира Гаджев.

" Не знам каква е вярната форма за ръководство, само че в лицето на Наско Сираков виждам сполучлив вид за спасението на Левски. Убеден съм, че той има проект за стабилизирането на клуба ".

" Имах опасения, че Левски може да банкрутира, само че след последните събития и казаното от Сираков съм уверен, че това няма да се случи ", съобщи Гаджев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР