Бившият капитан на Левски - Петър Петров - сподели мнението

...
Бившият капитан на Левски - Петър Петров - сподели мнението
Коментари Харесай

Бивш капитан на Левски: Костов е благ човек, но явно на отбора му трябва треньор с твърда ръка

Бившият капитан на Левски - Петър Петров - показа мнението си за представянето на " сините " напоследък. Той съобщи, че не е сигурен до какво би довела възможна треньорска промяна.

" Не съм удовлетворен от играта против Ботев Враца. Не видях дух и живец от страна на " сините ". Мисля, че това е равнището на тези играчи. Преди това отпаднаха и за Купата на България. Хебър се хвърлиха и завоюваха. Напълно справедливо победиха. Не знам какво се случи след евротурнирите, само че няма никакъв възторг. На " Герена " с всеки идващ мач вървят по-малко хора, а това е показателно. Николай Костов го познавам добре. Той е мил темперамент и доста правилен, само че очевидно на Левски му би трябвало човек с твърда ръка. Трябва да има ред и дисциплинираност. Не знам какво е ситуацията в съблекалнята, само че то се вижда на терена. Липсва настроението в играта на Левски. Бразилците от какво могат да бъдат недоволни? Това е трамплин за тях и за възможни по-големи бъдещи прехвърляния. Хората ги одобриха добре. Явно с добра приказка не се получава и би трябвало да се държат нещата под надзор. Искам с тъкмо и правилно отношение да се случва, само че очевидно с този способ не се получава. И да се смени

Николай Костов - ще има подтик за няколко мача, само че капацитетът на този тим е това.

Без двама или трима качествени играчи - нямам доверие да се случат нещата. Трябва да се вземат няколко попълнения. Задължително един умел вратар. Пламен Андреев да бъде запаса и да се учи около него. Да, той е млад и аз го одобрявам. Трябва да му се дават шансове, с цел да израства. Но ни вкараха доста голове поради негови неточности. Нямам нищо срещу момчето, само че би трябвало умел пазач. Опитът идва с времето. Не става от през днешния ден за на следващия ден. Оттам нататък има потребност от нови играчи на всяка една позиция. Не мога да кажа какво е финансовото състояние, само че е ясно че не е цветущо. При положително търсене и предпочитание, то може да се откри нещо качествено за по-малко пари. Не съм за промяна на треньора, тъй като не зависи единствено от него. Като не върви тимът се минава през рецесии. Тази година е завършила в общи линии. Купата отпътува, а купата е мираж. Остана да се борим за зона Европа. Лудогорец демонстрираха, че няма кой да ги спре и тази година. Черно море нямам доверие да устоят. Сега разградчани към момента играят в евротурнирите. В един миг ще отпаднат и ще играят единствено в шампионата. И да сменят треньора, и да не го сменят, за мен е изгубена годината. Всичко е в ръцете на управлението. Яд ме е, тъй като Костов е почтен човек и добър треньор ", показа Петров пред " Мач Телеграф ".
 Започват прехвърлянията сред Гьозтепе и Левски?
Започват прехвърлянията сред Гьозтепе и Левски?

Спрягат нападател на турците за " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР