Бившият капитан на Левски Николай Тодоров говори в Пресклуб България

...
Бившият капитан на Левски Николай Тодоров говори в Пресклуб България
Коментари Харесай

Кайзера: Левски няма изявен голмайстор и лидер

Бившият капитан на Левски Николай Тодоров приказва в " Пресклуб България " преди дербито с ЦСКА-София. Той си напомни дните преди срещите с " алените " и съобщи, че сега на " сините " им липсва водач. Кайзера съобщи, че Станимир Стоилов е идеалният вид за нов треньор на Левски.

" Преди време подготовката преди дербито беше същата, както за останалите мачове, само че в седмицата преди да излезем против ЦСКА, атмосферата беше друга. Това не може да се опише с думи. Атмосферата по трибуните още повече повдигаше духа на футболистите. Заради почитателите клубът остана жив ", сподели Тодоров.

" В слабите мачове си проличава неналичието на водач. На Наско Сираков му се подаваха пет паса и от тях той бележеше две попадения. Сега липсва изявеният голмайстор. Виждаме по какъв начин тимове се градят с години, с цел да завладяват европейския връх ", добави още той.

" Станимир Стоилов би бил съвършен за треньор на Левски. От наставника зависи да се дава късмет на младите футболисти. Детско-юношеската школа е бъдещето - страната и БФС би трябвало дружно да оказват помощ за тяхното развиване ", добави Николай Тодоров.

" Тема Спорт " efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  ЦСКА-София 16:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР