Бившият капитан на френския национален отбор Патрис Евра внесе яснота

...
Бившият капитан на френския национален отбор Патрис Евра внесе яснота
Коментари Харесай

Патрис Евра дръпна завесата около скандала при петлите по време на Мондиал 2010

Бившият капитан на френския народен тим Патрис Евра внесе изясненост към случилото се по време на Световното състезание в ЮАР през 2010 година, когато нападателят Никола Анелка беше изпъден от лагера на " петлите ".

" Доменек едвам се сдържа за 10 минути, след което сподели на Анелка: " Нико, какво ти споделих. Престани да се връщаш, с цел да търсиш топката. Анелка просто си връзваше връзките, без да го огледа. След това му отвърна: " Майната му на тима. Ако това е казусът, тогава няма да играя ". Доменек даже не го чу, асистентът обаче му сподели. Аз се намесих и споделих, че към момента можем да се класираме и приканих Нико да си обуе бутонките.

Те го изритаха като ла*но. Опитах се да убедя Анелка да се извини, само че той не искаше да го направи обществено. Доменек ми сподели, че всичко ще е наред, в случай че Нико се извини. Убедих Нико да го направи. Когато споделих на Доменек, той се засмя, сподели ми, че е прекомерно късно, тъй като френският президент е пристигнал. Беше политическа история, няма да се лъжем.

Казах на останалите, че ще създадем среща, с цел да изпратим Нико. Болеше ни, коментирахме сред нас си. Видяхме Нико на улицата, със сака. Отнесоха се с него като с ла*но. Някой сподели да не играем последния мач от груповата фаза. Нямаше по какъв начин да създадем сходно нещо. Да играеш на Световното, е фантазия за всеки. Решихме, че няма да упражняваме, искахме единствено да протестираме ", сподели Евра.
 Патрис Евра: Във всеки клуб има най-малко по двама хомосексуалисти
Патрис Евра: Във всеки клуб има най-малко по двама хомосексуалисти

" Ако кажеш, че си гей, всичко завършва за теб с футбола "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР