Бившият капитан на Челси Джон Тери започна подготовка за новия

...
Бившият капитан на Челси Джон Тери започна подготовка за новия
Коментари Харесай

Тери продължава да тренира с Челси, подиграва се на Фабрегас

Бившият капитан на Челси Джон Тери стартира подготовка за новия сезон. Любопитното е, че той се появи на подготвителната база на " сините " от Лондон, с цел да възобнови занимания.

Тери желае да поддържа положително физическо положение и точно поради това ваканцията му завърши по-рано от предстоящото. 36-годишният футболист напусна Челси, откакто договорът му с клуба изтече и не бе възобновен.

Защитникът е получил напълно съответно предложение от Астън Вила, което той обмисля напълно съществено. Офертата включва заплата от 60 000 паунда седмично и бонус от 2 милиона, в случай че Тери помогне на тима да се завърне в Премиър лийг.

Суонзи, Борнемут и Уест Бромич също са провели диалози с футболиста. Най-примамливо във финансово отношение обаче е предлагането от страна на китайския Тианджин Куанджиан, което е за 10 милиона паунда на година.

В същото време, легендата на Челси откри време и да се пошегува със своя досегашен съотборник Сеск Фабрегас поради фотографията, която испанецът разгласява в обществената мрежа Инстаграм.

Халфът разгласява фотография по какъв начин целува своята половинка Даниела Сийман. Халфът обаче е с много тесни къси панталони, а това не бе пропуснато от Тери, който разгласява много шеговит коментар.

" Страхотна фотография, Сеск Фабрегас, само че не съм сигурен за късите панталони ", написа Джон Тери в мненията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР