Бившият капитан на Берое Ваня Джаферович и половинката му Евгения

...
Бившият капитан на Берое Ваня Джаферович и половинката му Евгения
Коментари Харесай

На косъм от смъртта! Ваня Джаферович разкри как с Жени едва не загинали в Камбоджа

Бившият капитан на Берое Ваня Джаферович и половинката му Евгения са претърпели призрачен сън в Камбоджа, където са от няколко дни на почивка. Драмата се разиграва на остров Ко Ронг. Двамата вземат решение да отидат с кану до него и да се гмуркат. Плановете им обаче се провалят поради утежняване на времето, написа Блиц.

 

Ваня Джаферович разкри по какъв начин едвам не починали. И тъкмо, когато си помислили, че умират, се появили риболовци, които ги избавили.  

" Днес с Жени взехме решение да вземем каяк чартърен и да отидем до един дребен остров и да се гмуркаме. Тръгнахме, всичко добре, само че внезапно времето почна да се скапва и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, откакто една вълна ни обърна. Обърнах каяка назад, само че видяхме, че е спукан изпод и че събира вода. Никакъв късмет да се качим и двамата. Опитахме се няколко пъти, влязохме, само че отново ни обърна. 

Помислих си, че това беше и че ще ни помните, уповавам се с положително. 
Щяхме да умрем на този остров, баси... 

И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега.
Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен..
Няма да се качвам на каяк в никакъв случай повече. Тази работа не е за нас, футболистите. Винаги е по-хубаво да е... лекинко и без напрежение ", описа Ваня Джаферович във " Facebook ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР