Бившият капитан на Байерн Мюнхен и германския национален отбор Лотар

...
Бившият капитан на Байерн Мюнхен и германския национален отбор Лотар
Коментари Харесай

Връщането на Нагелсман в Мюнхен ще бъде много специално

Бившият капитан на Байерн Мюнхен и немския народен тим Лотар Матеус счита, че възможното завръщане на Юлиан Нагелсман в Байерн Мюнхен би било незабравим ход.

" Не знам дали той е отпред в листата на Байерн, само че завръщането му в Мюнхен би било нещо в действителност доста особено. Нагелсман беше подобаващ за поста. Дали ще се завърне, зависи от него. Вероятно има и други имена в листата на клуба, само че беше неточност, че тогава Байерн го пусна ", съобщи Матеус в своя коментар за Скай ТВ.

Бившият международен първенец с Германия беше отпред на българския народен тим през 2010 и 2011 година.

" Би било огромно предизвикателство за Юлиан да остави своя отпечатък върху националния тим. На неговата възраст евентуално би желал да работи всеки ден с клубен отбор. Вероятно има предложения от тимове, които демонстрират интерес ", сподели още 63-годишният Лотар Матеус, който е някогашен дълготраен футболист и капитан на " алените " от Мюнхен.

Юлиан Нагелсман, който беше уволнен от управлението на Байерн преди към 12 месеца, има контракт за треньор на Германия до края на Евро 2024. Мястото на 36-годишния Нагелсман в Байерн беше заето от Томас Тухел, който ще се раздели с баварците след края на актуалната акция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР