Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов

...
Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов се събра пред НДК – шеф на БФС: Конгрес няма да има

Бившият капитан на българския народен тим по футбол Димитър Бербатов и екипът му дойдоха пред НДК. Според тях през днешния ден би трябвало да има Конгрес за избор на нов президент на футболната ни централа. Такъв обаче няма да има. В Зала 3 ще се организира конференция на БФС.

Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов, който също се появи пред постройката, разгласи, че Конгрес няма да има.

„ Залата е резервирана и тя е платена – 30 хиляди лв.. Ако има конференция с пет индивида, тези хора би трябвало са доста значими, с цел да се дават толкоз доста пари от клубовете, с цел да се направи такава конференция. Ясно е какъв цирк се разиграва, само че Конгрес има. Не е анулиран. Няма какво да крием. Отиваме към централния вход, където ще се съберат клубовете и оттова всички дружно и в Зала 3 би трябвало да бъдем позволени, тъй като сме издигнали документите изцяло в периоди, както си е по устава на БФС “, стартира Бербатов.

„ Насявам се клубовете, които са издигнали кандидатурата за делегати в период, както е по правилник, с цел да може всичко да е законно, да участват. Колко ще дойдат, в този момент ще отидем да разберем. Важното е да се извърши законно по устава нещата, с цел да бъдат позволени в залата, както и ние с кандидатурата сме създали, с цел да имаме съображение да ни позволен в залата. Ако не ни позволен, има адвокати с нас, ще обсъдим какво да създадем, с цел да предприемем дейности или да изчакаме да се появи БФС, с цел да се организира Конгресът “.

„ Предполагам, тъй като футболът е идея и е от огромно значение за всички нас. Нормално е да има засилена защита, само че ексцесии или митинги, изключително, в случай че водят до дейности, които не са присъщи за мен и з моя екип, това не можем да го допуснем. Призовавам да не стига до такова нещо. Ще го кажа и на клубовете, тъй като ние не сме за това. Ние сме тук, тъй като има Конгрес, ще помолим да ни позволен до зала 3, както ни е по право и чакаме да се организира Конгреса “, съобщи още Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР