Бившият капитан на Астън Вила Стилиян Петров защити настоящия такъв

...
Бившият капитан на Астън Вила Стилиян Петров защити настоящия такъв
Коментари Харесай

Стилиян Петров защити Грийлиш от критиките на Сунес

Бившият капитан на Астън Вила Стилиян Петров отбрани сегашния подобен в състава на бирмингамци от рецензиите, които неотдавна насочи към него Греъм Сунес. Легендата на Ливърпул, който сега е анализатор в " Скай спортс ", се усъмни, че Грийлиш ще успее в по-голям клуб, защото ненужно доста задържа топката. Стилиян Петров е на противоположното мнение, като съгласно българина Грийлиш би бил отлично попълнение за всеки огромен тим.

" Мисля, че той има голям капацитет да бъде страховит състезател. В момента Джак има вяра, че всичко зависи от него. Той се пробва да направи всичко самичък. Опитва да основава, пробва да асистира, да вкарва. Буквално се пробва да направи всичко.

Ако Джак отиде в по-голям тим, ще има избрани детайли от играта му, които ще се подобрят. Той има всичко, с цел да бъде топ състезател. Забравяме, че е единствено на 24 години. Да, той държи топката по-дълго, тъй като има потребност от това, и той го знае. Но в случай че отиде другаде, където ще играе с по-добри футболисти, той знае по какъв начин да се приспособява. Така че не бих се съгласил с това, което Греъм споделя. Мисля, че от време на време това може да се дължи на известна мъка или може да е предизвикателство от негова страна. Може би Греъм има вяра, че Джак е добър състезател и го провокира с това, което споделя ", съобщи Стан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР