Бившият капитан на Арсенал - Патрик Виейра, защити Гранит Джака,

...
Бившият капитан на Арсенал - Патрик Виейра, защити Гранит Джака,
Коментари Харесай

Виейра защити Гранит Джака

Бившият капитан на Арсенал - Патрик Виейра, отбрани Гранит Джака, откакто халфът загуби капитанската лента в лондонския тим поради необуздан изблик, насочен към ентусиастите предишния месец.

Джака реагира яростно към почитатели на "артилеристите ", които го освиркаха при промяната му по време на дуела с Кристъл Палас, приключил наедно 2:2.

"Съжалявам за него, тъй като беше капитан. Минава през в действителност сложен интервал и сложни времена за Арсенал. Трябва да си спомним, че той е постигнал много в тима и заслужава почитание. Когато си футболист и не се представяш на предстоящото равнище, постоянно разочарованието е огромно. Понякога правиш или казваш работи, за които след това съжаляваш ", съобщи Виейра пред английските медии.

В събота Арсенал загуби с 0:2 като посетител против кандидата за класиране в челната четворка в британския шампионат Лестър. Патрик Виейра, който завоюва три трофеи във Висшата лига с Арсенал, прикани публиката да поддържа футболистите и клубния управител Унай Емери.
Премиър лийг 13 кръг, събота 23 ноември  Арсенал 17:00  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР