Бившият капитан на армейците разкри детайли за раздялата си с

...
Бившият капитан на армейците разкри детайли за раздялата си с
Коментари Харесай

Бодуров: В ЦСКА имаше прекалено много директори

Бившият капитан на " армейците " разкри елементи за раздялата си с клуба

В ЦСКА има прекалено много шефове без да се знае кой защо дава отговор. Това съобщи някогашният защитник на " армейците " Николай Бодуров в изявление за bTV. 33-годишният бранител счита, че точно това е един от главните проблеми на клуба.

Бодуров се раздели с ЦСКА през октомври 2019-а, откакто притежателят на " алените " Гриша Ганчев съобщи, че бранителят е " задраскан с дебелия маркер ": " Определено не ми стана прелестно. Това си е персонално негово решение (на Ганчев). Приемам го, не преставам напред. "

" Доста време работих с него. Той е направил и прави извънредно доста за българския спорт. Това би трябвало да се знае. Винаги ще го почитам, тъй като знам какво ми е дал ", безапелационен е Бодуров. И добави, че за последно се е чул с Ганчев, откакто е изказал неговата позиция.

В момента Бодуров е свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с иранския Естеглал. Защитникът не отхвърля опцията да заиграе в родния Пирин (Благоевград) - дружно със Станислав Манолев и Светослав Дяков.

" Напълно е допустимо. Коментирах с Манолев - и неговото предпочитание е да си остане тук. С Дяков не съм коментирал - не знам дали ще му оферират контракт, само че съм сигурен, че и неговото предпочитание е да се върне ", приключи Бодуров. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР