Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Уейн Рууни

...
Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Уейн Рууни
Коментари Харесай

Рууни: Имах сериозни проблеми с хазарта

Бившият капитан на британския народен тим по футбол Уейн Рууни призна, че е имал взаимозависимост към хазарта и това е можело да му коства кариерата. Рууни, който направи своя дебют за Дарби Каунти в Чемпиъншип през седмицата, съобщи, че е бил обхванат от своя първичен триумф в залаганията.

„ Бях младо момче, което занапред се запознаваше с огромните пари. За гостуванията, без значение дали става въпрос за Манчестър Юнайтед или Англия, оставаш в хотел в продължение на няколко дни и се отегчаваш. Опитваш се да запълниш времето и
хазартът беше едно от нещата “, съобщи Рууни във видео за акцията за надзор над хазарта на английската компания „ 32Red ”.

Рууни взема решение да приказва за казуса си в предишното поради рецензиите към Дарби, които му предоставиха №32, което се одобри като отпратка към спонсора на клуба „ 32Red ”.

„ Лесно е да залагаш по телефона, губиш чувството, че става въпрос за същински пари. Преди да се усетиш, си изгубил доста, макар че първоначално печелиш. Опитах се да си върна изгубеното, само че по този начин единствено се вманиачаваш повече и това няма по какъв начин да не повлияе на терена. За благополучие, платих изгубеното и не залагах повече. Научих се от грешките си. Колкото повече залагаш, толкоз повече губиш. Така се озоваваш в неприятна обстановка “, приключи англичанинът. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР