Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Дейвид Бекъм

...
Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

Бекъм предлага уникално преживяване на дарители на благотворителната му кампания

Бившият капитан на британския народен тим по футбол Дейвид Бекъм предлага " неповторимо прекарване " на благополучен донор на фондацията му за битка с ковид и глада.

Един победител, който ще бъде излъчен на лотариен принцип, ще се срещне с мегазвездата на международния футбол, ще играе против него и другари на подготвителното игрище на Интер Маями, ще обядва с тях и ще има място на трибуните за мач на новия стадион във Форт Лодърдейл, Флорида.

" С моето семейство в Интер Маями ви предлагаме късмет да си спечелите неповторимо прекарване. Вие и четирима ваши другари ще играете против мой тим на дребни малки врати на новото подготвително игрище на Интер Милано. След мачлето ще обядваме дружно, ще се заяждаме кой е победил и кой е паднал, а по-късно ще получите покана от притежателите на клуба за мач от персоналното им ложе на стадиона. Ще го гледате дружно с мен и моя добър другар Джордж Мас ", сподели Бекъм в обществените мрежи.

" Освен всичко това, спечелилият ще получи ВИП тур на стадиона и ще види какъв брой красиво оборудване сме построили за новия ни клуб. Маями е доста особено място и аз съм сигурен, че прекарването ще си коства ".
View this post on Instagram
A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 22, 2020 at 7:36am PDT
Един от най-обсъжданите отговори на предизвикването на Бекъм е този на може би най-хубавия куотърбек за всички времена Том Брейди, който тази година размени Ню Ингланд Пейтриътс с Тампа Бей Бъканиърс и стана " комшия " на Бекъм във Флорида.

" И аз ще наддавам за това ", разяснява Брейди под поста на Бекъм.

Куотърбекът на Бъкс обаче има еднакъв късмет с всички останали. Той също ще би трябвало да си закупи ваучър за присъединяване, като 100 % от средствата ще бъдат дарени от Бекъм на благотворителните организации " Да нахраним Америка ", " Храна на колела ", " Международната централна кухня " и " Без гладни деца ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР