Бившият капитан на английския национален отбор и звезда на Манчестър

...
Бившият капитан на английския национален отбор и звезда на Манчестър
Коментари Харесай

Стоичков в една компания с Марадона, Меси, Ривалдо и Гигс

Бившият капитан на британския народен тим и звезда на " Манчестър Юнайтед " Рио Фърдинанд сложи Христо Стоичков в влиятелна компания. Напоследък името на Камата се загатва единствено около ясно изразената му позиция за независимостта на Каталуня, само че Рио сподели, че помни №8 с футболните му подвизи.

С пост във фейсбук Фърдинанд е определил своя петорка на най-хубавите играчи с ляв крайник в историята: Лео Меси, Диего Марадона, Ривалдо, Христо Стоичков и Райън Гигс.

Приятелят на Димитър Бербатов написа, че се въодушевил за листата си след диалог тази заран със свои приятели преди мачовете от Шампионската лига във вторник и сряда. Бившият бранител е приканил идващите го в обществената мрежа да изразят своето мнение. Вече има стотици хора, които са показали видни левичари.

Рио Фърдинанд сега работи като тв анализатор. По-рано тази есен той разгласи, че ще се опитва като професионален боксьор - изцяло съществено. Тренира интензивно. Той бе измежду особено поканените за благотворителния мач сред тимове на Бербатов и Луиш Фиго в София, само че не дойде. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР