Бившият капитан и треньор на Левски“ Елин Топузаков и половинката

...
Бившият капитан и треньор на Левски“ Елин Топузаков и половинката
Коментари Харесай

Топчо и Весела Тотева при Виктория Бекъм!

Бившият капитан и треньор на „ Левски “ Елин Топузаков и половинката му Весела Тотева отидоха при Виктория Бекъм, научи HotArena.

Двамата бяха на предколедна екскурзия до Лондон след края на мачаовете в Трета лига. В момента Топузаков е треньор на „ Арда “ Кърджали. Щом завършиха уговорките му в шампионата в Югоизточната „ В “ група, той се посвети на фамилията си за известно време. Заедно със брачната половинка му обичайно си подариха пътешестване до чужбина. Миналата година бяха в Лисабон, а тази – се насочиха към Лондон. Английската столица е една от обичаните им дестинации, защото имат и другари там.

Весела обиколи магазините и накупи дарове, а един от тях бе този на Виктория Бекъм. Половинката на Дейвид не бе там, само че пък обичаната й консултантка бе в бутика. Тя обслужи и Тотева, след което се щракнаха за спомен, писа „ България Днес “.

Преди 3 години Весела още веднъж бе посетила този магазин и за благополучие завари освен Виктория в него, само че и самият Дейвид Бекъм, който се снима с Елин, както и дъщерята на англичанина – Харпър.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР