Бившият капитан и селекционер на българския национален отбор по волейбол

...
Бившият капитан и селекционер на българския национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Левски може да се спаси, ако се намери поредния спонсор по назначение

Бившият капитан и селекционер на българския народен тим по волейбол Пламен Константинов гостува в предаването Block Out по Sportal TV . Юношата на Левски приказва по много тематики, като една от тях беше финансовата рецесия в ПФК Левски АД.
 Пламен Константинов в студиото на Спортал @@@

" Как може да се избегне банкрутът ли? Ако се откри следващия " спонсор ", щото в тези клубове нормално спонсорите идват по предопределение. Далеч съм от мисълта, че и господин Божков е пристигнал в Левски заради голямата му обич към клуба и желанието да похарчи едни средства.

Много постоянно се стига до едни сделки взаимно преференциални, в това число и на управително равнище в страната, които не постоянно се съблюдават, както се вижда. Но явно това е един от методите да се финансира спорта, тъй че в случай че се откри следващият " искащ ", който да поеме клуба, с вярна политика за две-три години нещата могат да се изправят.
 Пламен Константинов в студиото на Спортал @@@

Трябва и публиката да прояви самообладание. Ръководителите също би трябвало да схванат нещо - в случай че има нови притежатели, би трябвало да пазят новите притежатели от тяхното неведение. Това съм го казвал и при мен в Новосибирск. Когато този клуб ми заплаща заплата, аз би трябвало да отбрана ръководителите, които не познават волейболния пазар, да ги защитя от тяхното неведение. Не би трябвало да ги гледат като дойна крава - каквото и да му кажеш, той не схваща от футбол. Като му кажем: " Дай пет милиона за този да го купим ", той ще го купи, а ние ще си разделим комисионната. После ще седне на пейката и ще се окаже, че е контузен от две години, единствено ние не знаем. Случва се доста постоянно ", сподели Гибона в Block Out .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР