Бившият капитан и маркетингов директор на Берое - Ваня Джаферович,

...
Бившият капитан и маркетингов директор на Берое - Ваня Джаферович,
Коментари Харесай

Джаферович: Берое 10 години не може да интегрира собствен кадър в мъжете

Бившият капитан и маркетингов шеф на Берое - Ваня Джаферович, разяснява последните събития в отбора на " заралии ".

Той даде мнение и за идното домакинство на Локомотив (Пловдив).

Ето какво съобщи Джаферович за " Тема спорт ":

" Това са тимове с обичаи и сериозна фенска маса, които постоянно са предложили горещи мачове с доста динамичност и футболно достолепие. И двата отбора от началото на сезона не се показват по този начин, както прилича на имената и традициите им. Това значи, че ще дадат всички от себе за успеха. Моментното класиране не дава отговор на действителните благоприятни условия и за двата състава. Част от аргументите се крият в това, че направиха огромни селекции през лятото, а Локо към момента заплаща налог " Европа ". Тимовете обаче имат стойностни реализатори и бързо ще излязат от сегашната обстановка, още повече че шампионата е в началната си фаза.

Познавам наставника Петър Колев, с който сме някогашни съотборници. Той е наясно с това, което съставлява Берое и знае, че тук се работи напрегнат. Това е отбор с доста почитатели. 70 % от популацията в Стара Загора се интересува от него. Собствените фрагменти са част от идентичността му. Нещо като Атлетик Билбао в Испания. Стадионът и градът би трябвало да горят за Берое. Моментният отлив на аудитория е краткотрайно събитие.

Тимът не играе зле, само че пропуща доста положения. Ако Петър Колев не промени това, очевидно няма да успее да се оправи отпред на отбора. Ще би трябвало самообладание. За мен е необяснимо за какво към този момент 10 години Берое не може да интегрира личен кадър в първия отбор. Явно работещите в школата би трябвало да поемат отговорността си за това, а освен да живуркат и да взимат заплати. Кадрите са част от идентичността на тима и без тях губи от образа си ", показа още Джаферович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР