Бившият кандидат за президент Татяна Дончева, която е юрист, коментира

...
Бившият кандидат за президент Татяна Дончева, която е юрист, коментира
Коментари Харесай

Татяна Дончева за Гешев: Той е с полицейско образование и ходи с пищов! Нагоре лази, надолу гази

Бившият претендент за президент Татяна Дончева, която е правист, разяснява избора за основен прокурор, където единствен претендент е Иван Гешев.

" Той е ученик на полицейската школа в България, а рекрутирането на полицаи на висши магистратски постове до момента е дало единствено извънредно отрицателни резултати. Но в случая Гешев има една биография и една професионална кариера, едно обучение, което го образува като човек с полицейски нрав, йерархичен, което значи: " Нагоре лази, надолу гази ". Такива хора си имат своите особености. Полицаите и военните - те нямат нищо общо с магистратския нрав, и в никакъв случай не могат да го придообият. Забележете, че първо цялата прокурорска колегия беше заставена да подписва. Мислите ли, че някой, при заповед на Цацаров ще откаже да подпише без да си ритне трудовата брошура? Затова бяха ангажирани примерно обвързваните с библиотекарския кръг лица. Няма по какъв начин как Митьо Гестапото да ходатайства кандидатурата на Гешев без да се попита за какво. Както и други ", разяснява Дончева.

Тя е безапелационна, че промяната в прокуратурата е нужна, само че едва ли точно сегашният единствен претендент е кадърен да я реализира. " Гешев е приключил полицейска школа, върви с пищов на кръста и в екшъни е непрекъснато. Как си представяте, че по друг метод ще се държи в случай че го извършите основен прокурор. Не, той ще се държи по същия метод, само че още по-безконтролно. Защото там няма нито разсъдък, нито задръжки. Ако ние до момента плащаме на Цветанов акциите и още не сме ги доизплатили, занапред стартират противозаконни арести, които са дело на Гешев и профилираната прокуратура, които ще би трябвало да плащаме. Това ще бъде в целия мандат на Гешев. Защото това в този момент още не е стигнало до европейските институции.

Прокуратурата от доста време извършва провокации във връзка с всички кметове, които ГЕРБ е показал. Аз, във връзка с работата ми, съм очевидец на няколко такива обстановки.

Какво им пречи Иван Костов? Човекът е съвсем в пенсия. Докога ще се занимавате с Иван Костов като основател на прехода? Той в случай че е имал политически качества ги е показал ", съобщи още Дончева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР