Бившият кандидат-президент на френските социалисти Беноа Амон призовава в интервю,

...
Бившият кандидат-президент на френските социалисти Беноа Амон призовава в интервю,
Коментари Харесай

Беноа Амон призова за непрестанна съпротива срещу Макрон

Бившият кандидат-президент на френските социалисти Беноа Амон приканва в изявление, което ще бъде оповестено на следващия ден във в. “Марсилеза” за непрестанна опозиция против президента Еманюел Макрон и неговото държавно управление, съобщи Франс прес.

“Срещу Макрон би трябвало да се упражнява един тип политически и обществен тормоз. Това е държавно управление, което упражнява тормоз над французите, като понижава средствата за публичното обучение и домовете за възрастни, дава по-малко права на чиновниците от частния бранш, по-малко работни места в държавната администрация, по-малко свободи в публичното пространство”, акцентира създателят на придвижването Поколения (Generations) след вчерашната проява под наслов “Макрон ще си изпати”, в която взе участие и той в Париж.

“Трябва да се възразява непрекъснато. Не би трябвало да му се разрешава да си отдъхне, тъй като самият той въобще не оставя французите да си отдъхнат”, добавя някогашният социалистически кандидат-президент.

Според него левицата се нуждае от общи дейности на опозиция. Беноа Амон приканва за “съпротива на улицата, в интернет, на всички места, където може да се противопоставяме на разрушаването на публичните услуги, както и на правата на работещите”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР